انجمن فرزندان ایران بزرگ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةدروازهمكتبة الصورجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 معرفی نقاشان بزرگ

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

معرفی نقاشان بزرگ Empty
پستعنوان: معرفی نقاشان بزرگ   معرفی نقاشان بزرگ Empty11/2/2009, 02:25

خداحافظي با آقاي چهره پرداز

فرهنگ معيري طراح و چهره پرداز نامدار سينماي ايران درگذشت. معيري که مدت ها از سرطان ريه و عوارض کبدي رنج مي برد، هنگام مرگ 65 سال داشت. مشخصه اصلي معيري در طول دوران فعاليت حرفه يي همکاري با بهرام بيضايي فيلمساز شناخته شده سينماي ايران بود که از فيلم «کلاغ» آغاز شد و با فيلم هاي «چريکه تارا»، «باشو غريبه کوچک»، «شايد وقتي ديگر»، «مسافران» و «سگ کشي» ادامه يافت. او سابقه همکاري با بسياري از کارگردان هاي مهم سينماي ايران همچون مسعود کيميايي، سيف الله داد و عزيزالله حميدنژاد را داشت.معيري فعاليت سينمايي اش را با بازيگري آغاز کرد. چنانچه خود مي نويسد، در فيلم «سياوش در تخت جمشيد» در نقش کودکي سياوش حضور يافت. پس از آن معيري در فيلم «شب قوزي» بازي کرد و در آن مجبور شد با گريم سبيلش را پرپشت تر نشان دهد. معيري پس از اين سه فيلم کوتاه ساخت؛ فيلم هايي که به فرهنگ عاميانه مردم مهاباد مي پرداخت. او سپس به تهران آمد تا در «رومئو و ژانت» آقاي «همايون شهنواز» به گريم بپردازد. وي سپس در چند کار ديگر حضور داشت تا قدرت خود در اين عرصه را به رخ بکشد. اولين حضور جدي معيري در عرصه چهره پردازي به فيلم «گل هاي کاغذي» (1356) برمي گردد. او سپس در «سفر سنگ» (1356)، «سرباز» (1356)، «کلاغ» (1356)، «خاتون» (1356)، «نفس بريده» (1357)، «چريکه تارا» (1357)، «جنگ اطهر» (1358)، «فصل خون» (1360)، «خط قرمز» (1360)، «بند» (1360)، «اشباح» (1360) و«نقطه ضعف» (1362) حضور يافت. نام اين هنرمند در همان ميانه دهه شصت، نامي آشنا در هنر چهره پردازي بود. او در فيلم «صاعقه» (1363) براي نخستين بار در نقش طراح چهره پردازي حضور يافت. «خانه عنکبوت» (1362)، «مشت» (1363)، «سياه راه» (1363)، «گشتي ها» (1365)، «طلسم» (1365)، «حماسه دره شيلر» (1365)، «باشو غريبه کوچک» (1365)، «کاني مانگا» (1366)، «شکار» (1366)، «شايد وقتي ديگر» (1366)، «مسافران» (1370)، «بهترين باباي دنيا» (1370)، «حسرت ديدار» (1373) و «رخساره» (1380) از ديگر فيلم هاي معيري به عنوان چهره پرداز بود. او پس از فيلم«رخساره» ديگر تنها به عنوان طراح چهره پردازي به کار پرداخت. «صبحانه يي براي دونفر» (1382)، «اشک سرما» (1382)، «پيشنهاد 50 ميليوني» (1384) و «گناه من» (1385) از آخرين فيلم هاي وي در مقام طراح چهره پردازي بودند. فرهنگ معيري براي فيلم «سگ کشي» در نوزدهمين دوره جشنواره فيلم فجر و فيلم «مسافران» در دهمين جشنواره فيلم فجر نامزد دريافت جايزه سيمرغ بلورين بهترين چهره پردازي بود. او همچنين در دوره هاي پنجم و هشتم جشن خانه سينما به ترتيب براي فيلم هاي «سگ کشي» و «اشک سرما» نامزد دريافت جايزه بود. پيکر فرهنگ معيري پيشکسوت چهره پردازي سينماي ايران امروز صبح -22 ارديبهشت ماه- راس ساعت 30/9 از مقابل خانه سينما تشييع مي شود و بنا به وصيتش در روستاي واريان حوالي جاده چالوس به خاک سپرده خواهد شد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

معرفی نقاشان بزرگ Empty
پستعنوان: رد: معرفی نقاشان بزرگ   معرفی نقاشان بزرگ Empty11/2/2009, 02:26

ژرژ سورا ژرژ سورا (۲ سپتامبر ۱۸۵۹ - ۲۹ مارس ۱۸۹۱) نقاش فرانسوی و بنیانگذار نودریافتگری (نئو امپرسیونیسم) بود. اثر بزرگش «بعد از ظهر یک‌شنبه در جزیرهٔ گراند ژات» یکی از تصاویر مطرح سده نوزدهم نقاشی است.


زندگی هنری

سورا در پاریس از پدر و مادری فرانسوی زاده شد. در مدرسهٔ هنرهای زیبای پاریس با پیروی از سنت انگر به فراگیری نقاشی پرداخت. از نقاشانی چون دولاکروا، پووی و منظزه نگاران گروه باربیزون تأثیر پذیرفت. در۱۸۸۳ ضمن آگاهی از امپرسیونیسم، به پرورش علمی رنگ و ترکیب بندی با عنوان ساختار و ارتباط روی آورد. در ۱۸۸ نمایشگاه انفرادی خود را در پاریس بر پا کرد؛ در ۱۸۹۲ نمایشگاه‌های یادمانی او در برکسل و پاریس تشکیل شدند. نمایشگاه عمدهٔ مرور اثار وی در ۱۹۰۵در پاریس تشگیل گردید. آراء و اندیشه‌های او دربارهٔ نقاشی در کتاب «از دولاکروا تا نئوامپرسیونیسم» نوشتهٔ پل سینیاک در ۱۸۹۹ در پاریس انتشار یافت. سورا بنیانگذار نو دریافتگری، و یکی از هنرمندان کاوشگر و نوآور اواخر سده نوزدهم بود.


سورا بنیانگذار نودریافتگری

سورا از طریق دوستش سینیاک با امپرسیونیسم آشنا شد و ضمن استفاده از روش نقاشی امپرسیونیستی در آغاز کار، به مطالعهٔ نظریه علمی دید رنگی پرداخت. زیرا ذهن او شکل گرفته از سنت کلاسیک بود و نقاشی‌هایش آن نوع تفحص تدارکاتی و کار صبورانه را می‌طلبید که از ضرورت‌های نقاشی تاریخی بود. مطالعهٔ نظری رنگ‌ها این اندیشه را در ذهن او جای داد که با نقطه چینی منظم رنگ مایه‌های خالص، به بهترین نحو می‌توان به دقت و شفافیت دست یافت. امیدوار بود که رنگها بدین ترتیب در چشم (یا به عبارتی در مغز) نگرنده با یکدیگر ممزوج شوند، بی آنکه از قوت و نابناکیشان کاسته شود. ولی این تکنیک گزافه آمیز، که با نام نقطه چینی (پوانتیلیسم) شناخته شد، باعث گردید که بر اثر نامشخص شدن خط و مرزها و ترکیب شکل‌ها از نقطه چین‌های چند رنگ، خوانایی تصاویر مخدوش شود. بنابر این سورا بر آن شد که پیچیدگی تکنیک نقاشی خود را با ساده سازی فرم‌ها جبران کند. تأکید سورا بر خطوط عمودی و افقی وی را از بازنمایی امانتدارانهٔ نمودهای طبیعی جدا کرد و به کاوش طرح‌های بدیع و پر حالت متمایل کرد.


حد کمال اثر هنری

بعد از ظهر یکشنبه در جزیرهٔ گراندژات، مردم از طبقهٔ‌های متفاوت جامعه را در یک پارک نشان می‌دهد. دو سال از سورا وقت گرفته شد، تا این نقاشی با عرض ده پا را تکمیل کند. او بیشتر از آن در پارک وقت صرف کرد تا طرح اولیه، برای این کار اماده کند.( در حدود شصت مطالعه وجود دارد). این اثر اکنون در مجموعهٔ دائمی مؤسسهٔ هنر شیکاگو در معرض نمایش است.


معرفی نقاشان بزرگ 1zfo3ly


معرفی نقاشان بزرگ 2vxkttt

معرفی نقاشان بزرگ 2mo3scy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
 
معرفی نقاشان بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» معرفی و کارایی کارت DVB برای افراد مبتدی .
» معرفی شبکه های پخش کننده لیگ های معتبر فوتبال در فصل 2008/2009 => لیست جدید
» داریوش بزرگ
» ایران بزرگ
» فرزند ایران بزرگ

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن فرزندان ایران بزرگ :: نگارخانه-
پرش به: