انجمن فرزندان ایران بزرگ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةدروازهمكتبة الصورجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 کشتی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

کشتی Empty
پستعنوان: کشتی   کشتی Empty5/12/2008, 12:52


کشتی در ایران
کشتی عبارت است از فعالیت طرفین همراه با ردوبدل شدن فنون که سرانجام به نفع یکی به پایان می‌رسد. پارسیان و زرتشتیان هنگام غروب آفتاب بندی به کمر خود می بستند و در برابر کانون آتش به دعا خواندن می پرداختند . آن کمربند کستی نامیده می‌شد و کشتی‌ گرفتن هم از این کلمه آمده است و به معنی کمریکدیگر را گرفتن است. به عبارت دیگر نام کشتی از نام کمربند مخصوص زرتشتیان می آید که اصل آن در زبان پهلوی، کستیک kostik و در زبان فارسی دری، گشتی خوانده می‌شود.
کشتی که زرتشتیان آن را «بندرین» نیز می‌نامند، کمربندی است با 72 نخ که از پشم گوسفند توسط زن موبدی بافته می‌شود. 72 به شش رشته تقسیم می‌گردد و هر دسته دوازه نخ دارد که هفتاد و دو اشاره دارد به هفتاد و دو فصل یسنا (یکی از بخش‌های اوستا) و دوازده به دوازده ماه سال و ش اشاره دارد به شش گاهنبار (حبش‌های دینی سال). کستی را سه بار برکمر می بستند که یادآور سه اصل زرتشت یعنی گفتار نیک، کردار نیک و پندار نیک بود. کستی بعدها با «شین» تلفظ گردید و تبدیل به کلمه کشتی گردید.
در دوران صفویه و زندیه، کشتی و ورزش باستانی و پهلوانی رونق بی‌سابقه‌ای در ایران یافت به طوری که در هر شهر صدها پهلوان بنام وجود داشته است. در دواران قاجاریه علاقه به این ورزش چنان زیاد شد که در دوران ناصرالدین‌ شاه برای اولین بار شخصی به نام صاحب الدوله مأمور توسعه کار ورزش کشتی شد و به زودی کشتی چنان رواج پیدا نمود که در تمامی روزهای تعطیل پهلوانان در میادین شهر به کشتی گرفتن می‌پرداختند. مسابقات کشتی پهوانی برای انتخاب پهلوان پایتخت نیز از همین ایام آغاز شد و بعدها به صورت یک سنت جاری همه ساله درآمد. برای انتخاب پهلوان پایتخت رسم براین بودکه پهلوانان را در روز مشخصی مصادف با یک روز از عید یا یک روز تعطیل در میدانی جمع می‌کردند و کشتی گرفتن و اجرای مراسم را برپا می‌نمودند و سرآمد پهلوانان را به عنوان «پهلوان پایتخت» معرفی می‌نمودند. آقا محمد صادق بلورفروش، ابراهیم یزدی معروف به یزدی بزرگ،‌پهلوان اکبر خراسانی، حسین یوزباشی، سیدحسن رزاز، سیداسماعیل کالسکه ساز و ... از کشتی‌گیران و پهلوانان معروف آن زمان بودند.
از زمان رضا شاه زورخانه با فرهنگ جدید رونق بیشتری گرفت و در کنار زورخانه‌ها، باشگاهها و ورزشگاهها هم شکل گرفتند. با تأسیس اداره تربیت بدنی و اجباری شدن ورزش در مدارس و پادگان‌های نظامی، جوانان کشتی‌گیر از زورخانه‌ها روی به میدان‌های ورزش نهادند و با اصول جدید و تحت تعلیم پهلوانان و مربیان قدیم و جدید به تمرین پرداختند. کشتی History_s_img
مسابقات کشتی تا سال 1318 به صورت پهلوانی با رسم و رسوم خاص ایرانی ادامه داشت، اما از این سال به بعد با مطرح شدن مقررات بین‌الملل، تغییر و تحولاتی در شیوه‌ کشتی گرفتن وطرز لبای پوشیدن کشتی‌گیران پدیدار گشت.
ورزش کشتی با شرایط و خصوصیات و قوانین خاص هر ناحیه و منطقه از کشور انجام می‌شده است و قواعد و آداب و رسوم محلی هر منطقه در این رشته ورزشی تأثیر فراوانی داشته است. از مشهورترین کشتی‌های مناطق ایران می‌توان به کشتی‌های زیر اشاره کرد:

1- کشتی لوچو: از ورزش های محبوب روستاهای مازندران است و چون جایزه کشتی‌گیران را بر نوک یک چوب در وسط میدان آویزان می‌کنند به آن لوچو گویند. جایزه؛ قواره پارچه، شال و ترمه و گاهی گاو یا گوسفند است که به همان چوب وسط میدان بسته می‌شود.
2- کشتی با چوخه: این کشتی در سراسر خراسان به ویژه قوچان، فریمان و اسفراین، رواج دارد و در فضای آزاد به اجرا در می‌آید.
3- کشتی گیله مردی: این کشتی چند صد سال است که در استان گیلان رواج دارد. در این کشتی هر جای بدن حریف با زمین تماس پیدا کند شکست خورده است. در این کشتی، علاوه بر کشتی گرفتن، ضربات با مشت نیز وجود دارد و کشتی گیران گیله مرد تنها یک شلوار تنگ استفاده می کنند و جایزه آن گاو، گوسفند، پارچه و... است و بعد از افتادن حریف، برنده به طرف تماشاچیان می‌رود و با پریدن به بالا از تماشاچیان طلب پاداش می کند.
4- کشتی زوران پاتوله در کردستان
5- کشتی لری در لرستان
6- کشتی جنگ (یا زوران) در منطقه الیگودرز
7- کشتی بغل به بغل در قزوین
8 - کشتی آشیرما در آذربایجان شرقی
9- کشتی گرش در مناطق ترکمن نشین
10- کشتی عربی در میان ایلات و عشایر خوزستان
11- کشتی کمربندی در اصفهان
12- کشتی لشکرکشی در یزد
13- کشتی کج گردان در سیستان و بلوچستان به ویژه در روستاهای شهرستان زابل
14- کشتی دسته بغل در استان فارس یه ویژه منطقه ارسنجان
همگی این کشتی های محلی زمینه‌ساز این ورزش است که در زندگی و سنت‌های ما ایرانیان به قدری ریشه دوانیده که تبدیل به یک ورزش ملی شده است.

در سال 1317 حمید محمودپور که دارای تحصیلات عالی تربیت بدنی از دانشگاه ترکیه بود به تعلیم کشتی در ایران پرداخت. وی اولین تشک کشتی ازجنس اسفنج را در دانشسرای تربیت بدنی واقع در دروازه دولت تهران پهن نمود و فنون کشتی آزاد و فرنگی را آموزش داد. در زمان‌های گذشته تشک کشتی وجود نداشته و به جز گود زورخانه، ‌کشتی روی زمین و خاک نرمی که روی آن می‌پاشیدند انجام می‌گرفت. محمودپور قبل از اینکه از تشک کشتی استفاده کند در ورزشگاه امجدیه روی چاله پرش ارتفاع برزنت می‌انداخت و فنون کشتی کلاسیک را آموزش می‌داد. در سال 1318 اولین دوره مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور در ورزشگاه امجدیه تهران برگزار شد. نخستین باشگاه کشتی، باشگاه سلیمان خان پایین خیابان شاهپور سابق بود. اولین تیم کشتی خارجی، ترکیه بود که در سال 1326 به ایران آمد.
نخستین حضور بین المللی کشتی ایران در المپیک 1948 بود که مرحوم منصور رئیسی به مقام چهارم رسید. با آشنایی بیشتر کشتی‌گیران با فنون کشتی، افتخارات زیادی نصیب کشتی ایران شد و بسیاری از قهرمانان ایران بر سکوهای جهانی قرار گرفتند. عبدالله موحد، غلامرضا تختی، ابراهیم جوادی، امامعلی حبیبی، منصور مهدیزاده، محمد ابراهیم سیف‌پور، رسول خادم و.... از قهرمانان بنام جهان کشتی بودندکه افتخارات فراوانی در مسابقات المپیک و جهانی برای ورزش ایران به دست آوردند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

کشتی Empty
پستعنوان: رد: کشتی   کشتی Empty5/12/2008, 12:53



مقررات جدید کشتی مصوبه فدراسیون بین‌المللی کشتی «فیلا»
1- زمان رقابت های کشتی نوجوانان 16-17 سال در سه زمان 1:30 دقیقه‌ای و جوانان و بزرگسالان در سه زمان 2 دقیقه‌ای با 30 ثانیه استراحت مابین آنها برگزار خواهد شد. هر زمان دو دقیقه‌ای از کشتی‌ها برای خود دارای استقلال است و کشتی گیرانی که موفق شوند در دو زمان به پیروزی دست یابند، به عنوان برنده معرفی خواهند شد و نیاز به برگزاری زمان سوم نیست.
2- کشتی‌گیرانی که در یک زمان دو دقیقه‌ای موفق به اجرای یک فن پنج امتیازی و یا دو فن سه امتیازی شوند، بدون توجه به امتیازهای کسب شده از سوی حریف، ‌برنده خواهند بود. در چنین شرایطی داور مسابقه موظف است کشتی را قطع و از کشتی‌گیر برتر برای ادامه کشتی سئوال کند. در صورت ادامه ندادن، نتیجه آن زمان دو دقیقه‌ای کشتی به سود کشتی‌گیر برتر اعلام خواهد شد.
3- اگر در یک زمان کشتی، اخلاف امتیازهای دو کشتی‌گیر به شش برسد، رییس تشک موظف است پس از به حالت عادی درآمدن کشتی، دستور قطع آن را به داور وسط بدهد، که در این شرایط داور از کشتی‌گیر برتر سوال می کند کشتی را ادامه می‌دهد یا خیر، در صورت ادامه ندادن، نتیجه زمان دو دقیقه‌ای کشتی به سود کشتی‌گیر برتر اعلام خواهد شد.
توضیح: در شرایط فینال برای ادامه کشتی سوال نخواهد شد.
4- ادامه کشتی در هر شرایطی که فنی اجرا و به بیرون از تشک منتهی شود بدون توجه به امتیاز دریافت شده به وسیله مجری سرپا در وسط تشک خواهد بود.
5- تنها در یک مورد که کشتی‌گیر مدافع در حالت خاک اقدام به انجام حرکات خطا کند، پس از در نظر گرفتن امتیاز جریمه و اخطار از سوی داوران، ادامه کشتی در خاک خواهد بود. در بقیه حالات ادامه کشتی، در هر شرایطی پس از قطع از سوی داور، سرپا در وسط کشتی دنبال خواهد شد.
6- کشتی در هر زمان منجر به ضربه فنی شود،‌ ضربه‌کننده برنده نهایی کشتی خواهد بود، در واقع تنها ضربه فنی است که در هر زمانی روی دهد، تمام کننده یک مسابقه خواهد بود.
7- چنانچه کشتی در یک زمان دو دقیقه ای با نتایج 1-1، 2-2، 4-4 و 6-6 مساوی به اتمام برسد، برنده کشتی کسی خواهد بود که کمترین اخطار را داشته باشد. در صورت مساوی بودن امتیازها و اخطارها، کشتی‌گیری که آخرین امتیاز را دریافت کرده است به عنوان برنده آن زمان اعلام خواهد شد.
8- فرار از تشک و فرار از فن، تمارض، استفاده از فنون خطا با یک امتیاز جریمه و یک اخطار برای خاطی همراه خواهد بود.
9- در هر زمان از طول کشتی، تعداد اخطارهای کشتی گیری به 3 برسد بازنده کشتی خواهد بود، حتی اگر از نظر امتیاز نسبت به حریف برتری داشته باشد.
10- در شرایط ضربه‌فنی، سه اخطاره شدن، حاضرنشدن روی تشک به هر نحوی، آسیب‌دیدگی، کشتی‌گیر برنده صاحب پنج امتیاز مثبت خواهد شد و به بازنده نیز امتیازی تعلق نخواهد گرفت.
11- اجرای مکرر بارانداز و فتیله پنچ مجاز است و مجری می تواند در طول کشتی به دفعات از این دو فن استفاده کند.
12- چنانچه کشتی‌گیری در کش وقوس و بدون هول دادن از سوی حریف پایش از تشک خارج شود یک امتیاز از دست خواهد داد،‌این شرایط برای مجری فن یا مدافع یکسان است، یعنی اگر مجری هم در حالت اجرای فن پایش از تشک خارج شود یک امتباز از دست می‌دهد.
13- در مقررات جدید اخطار کم کاری (پاسیو) وجود ندارد، در مقابل کشتی گیرانی که حالت کم کاری داشته باشند پس از یک بار تذگر از سوی داور در صورت ادامه با یک امتیاز و یک اخطار جریمه مواجه خواهند شد.
14- کشتی‌گیرانی که به هر صورت از انجام کشتی با حریف خودداری و یا به طور عمد وانمود به آسیب‌دیدگی کنند، خطا کاش شناخته شده و با یک امتیاز و یک اخطار جریمه خواهند شد. توضیح: در صورت آسیب‌دیدگی که با خونریزی همراه باشد زمان استراحت مجاز پزشکی بدن در نظر گرفتن جریمه برای کشتی‌گیر آسیب‌دیده محفوظ خواهد بود.
15- فاصله بین دو کشتی از 30 به 15 دقیقه کاهش یافته است.
16- فرار از تشک در حالت خاک با یک امتیاز و یک اخطار همراه است و ادامه کشتی سرپا در وسط تشک خواهد بود.
17- کشتی‌گیرانی که در داخل تشک به حالت ریسک اقدام به اجرای فن می‌کنند و بدون دریافت امتیاز در خاک حریف قرار می‌گیرند،‌امتیازی از دست نمی‌دهند، اما اگر به حالت ریسک در منطقه ران اقدام به اجرای فن کنند و در خارج از تشک در خاک حریف قرار گیرند، یک امتیاز از دست می‌دهند و ادامه کشتی سرپا در وسط تشک خواهد بود.
18- در شرایط خاک اگر مدافع بدون فشار از سوی حریف از تشک خارج شود یک امتیاز از دست می‌دهد و ادامه کشتی سرپا در وسط تشک خواهد بود.
19- چنانچه کشتی در پایان یک زمان دو دقیقه‌ای با نتیجه صفر بر صفر به پایان برسد داوران با استفاده از توست سکه مجری قانون سینه به سینه در فرنگی و خم‌گیری در آزاد را مشخص می‌کنن که شامل شرایط ذیل است:
- زمان برای اجرای قانون سینه به سینه یا خم‌گیری 30 ثانیه خواهد بود، چنانچه برنده توست نتواند در این مدت به امتیازی دست یابد با یک امتیاز و یک اخطار جریمه می شود و کشتی در یک تایم به سود حریف به اتمام خواهد رسید.
- در هر شرایطی که قبل از اتمام زمان 30 ثانیه تعیین شده یکی از کشتی‌گیران موفق به اجرای فنی شود که امتیازی در بر داشته باشد، کشتی بلافاصله از سوی داور قطع و آن تایم به سود مجری به اتمام خواهد رسید.
- در هر شرایطی که قبل از اتمام زمان 30 ثانیه تعیین شده یکی از کشتی‌گیران موفق به اجرای فنی شود که امتیازی در بر داشته باشد، کشتی بلافاصله از سوی داور قطع و آن تایم به سود مجری به اتمام خواهد رسید.
- در کشتی فرنگی اگر برنده توست موفق به حفت کردن دستان خود به دور کمر حریف شود،‌داور موظف است بلافاصله سوت آغاز کشبی را بزند، حتی اگر دستان حریف باز باشد، در واقع در این شرایط فقط برنده توست برای داور مهم است.
- هرگز باز شدن دست مجری یا مدافع پس از سوت داور شامل جریمه و منجر به قطع کشتی نمی‌شود و تمها کسب امتیاز قبل از پایان 30 ثانیه تعیین شده منجر به قطع کشتی خواهد شد، اگر برنده توست نتواند تا 30 ثانیه امتیازی کسب کند با یک امتیاز و یک اخطار جریمه مواجه خواهد شد.
- پای هر یک از کشتی‌گیراین در شطایط عادی در اجرای قانون سینه به سینه یا خم‌گثیریاز تشک خارج شد با یک امتیاز و یک اخطار جریمه خواهد شد.
- هر یک از کشتی‌گیران بدون تلاش برای اجرای فن و به صورت هول حریف را از تشک خارج کند نه تنها امتیازی دریافت نمی‌کند بلکه با یک امتیاز و یک اخطار جریمه خواهد شد.
- در خم‌گیری، داور موظف است پس از گرفتن خم از سوی برنده توست و بلافاصله پس از لمس دستان مدافع با بدن وی سوت آغاز کشتی را بزند، پس از سوت اگر پای مدافع از دستان برنده توست خارج شود و یا حتی کشتی به حالت رودررو هم در بیاید دارو مجاز به قطع کشتی نیست، تنها کسب امتیاز یا پایان مدت 30 ثانیه منجر به قطع کشتی خواهد بود. در واقع برنده توست 30 ثانیه فرصت دارد که به هر شکلی حتی پس از خارج شدن پای حریف از دستان وی موفق به کسب امتیاز شود، در غیر این صورت با یک امتیاز و یک اخطار جریمه می شود و زمان دو دقیقه‌ای مسابقه به سود حریف به اتمام خواهد رسید.
- در اجرای قانون سینه به سینه یا خم‌گیری داور مجاز به لمس کشتی‌گیران نیست.
- کشتی‌گیرانی که یک بار از اجرای دستور داور سرپیچی کنند (چه مدافع چه مجری) اگر برای بار دوم عمل خود را تکرار کنند با یک امتیاز و یک اخطار جریمه مواجه خواهند شد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

کشتی Empty
پستعنوان: رد: کشتی   کشتی Empty5/12/2008, 12:54

شصت و پنج سال مسابقات کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور





کشتی Cover-page





کشتی Pdf-iconدانلو کنید (128 صفحه :: 1.16MB)
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

کشتی Empty
پستعنوان: رد: کشتی   کشتی Empty5/12/2008, 12:55

مقررات خاص نخستین دوره مسابقه های کشتی قهرمانی کشور - 1318
اول:مقررات کشتی ایران«کشتی آزاد»
1- شرکت کنندگان در موقع مسابقه ملبس به لباس کشتی باشند«پیراهن و شلوار بافتگی یکپارچه ازجنس پشمی به رنگ مشکی، کفش ساقه دار بدون پاشنه از چرم نازک و سبک وزن به رنگ مشکی، بدون میخ و منگنه، بیضه بند و نوار پارچه مثلث شکل هم بوده باشد»، پوشیدن جوراب اختیاری است.

2- تعیین وزن بدن کشتی گیرها و دسته بندی آنها برای مسابقه سه ساعت قبل از شروع مسابقه انجام می گیرد.

3- مسابقه های کشتی باید روی دوشک انجام گردد و دوشک مزبور باید مربع و هر یک از اضلاعش از 4 تا 6 متر و به قطر 10 سانتی متر بوده باشد- جنس رویه دوشک باید از برزنت محکم یا پارچه های چادری و آستر آن از گونی ریزباف یا پارچه ضخیم و محکم باشد و داخل دوشک باید پوشال یا کرک قالی ریخته شود، به طوری که قطر دوشک از 10 سانتی متر تجاوز ننماید و رویه دوشک را با فواصل خیلی نزدیک به آستر محکم دوخت بگیرند.

4- مسابقه کشتی باید نفر حکم «داور» داشته باشد، یک نفر در میدان مسابقه دو نفر از طرفین دوشک کشتی و در موقع بروز اختلاف بین داورها درموقع قضاوت یک رأی دو نفر برای برد و باخت کافی و قاطع است.

5- مدت مسابقه کشتی 15 دقیقه است و هر یک از طرفین اگر در اثنای مزبور هر دو شانه ی حریف خود را با تشخیص داور به زمین برساند غالب شناخته شده و مسابقه به امر داور خاتمه می یابد.
تبصره: اگر در شش دقیقه اول هیچ یک بر دیگری غلب نشد به امر داور کشتی متوقف می شود و سه نفر داور مربوط امتیازات طرفین را در آن شش دقیقه حساب می کنند، هر کدام که امتیازش بیشتر باشد در صورت تمایل مجدداً مانند شروع مسابقه کشتی ادامه می یابد و الا داور به وسیله ی قرعه تعیین می نماید که یکی از آن دو باید به خاک بروند «4 دست و پا با زانو به زمین گذاشتن اصطلاح فنی آن به خاک رفتن است» و همچنین اگر هر دو نفر در 6 دقیقه اول از حیث امتیاز مساوی باشند با قید قرعه یکی از آن دو نفر باید به خاک بروند تا مدت سه دقیقه کشتی به این نحو باید ادامه یابد و اگر دراین مدت سه دقیقه هیچ کس بر دیگری فایق نگردیدند به وسیله ی اخطار داور، مجدداً کشتی متوقف می گردد و کسی که به خاک نرفته باید فوراً به خاک برود و سه دقیقه دیگر ادامه داده می شود و اگر باز هم نتیجه حاصل نگردید به وسیله ی اخطار داور کشتی متوقف و سه دقیقه دیگر هر دو ایستاده «مانند شروع مسابقه»کشتی خواهند گرفت که جمعاً 15 دقیقه می شود و در خاتمه مدت اگر هیچ کدام پشت «دوشانه» حریف خود را به زمین نرسانیدند برنده شخصی شناخته می شود که در مدت کشتی از حیث حملات و ردوبدل کردن فنون کشتی بر حریف خود قوی تر شناخته شود.

امتیازات و نمرات بد در مسابقه
1- هر دو شانه یک نفر اگر به زمین برسد مغلوب شناخته می شود و به شخص مغلوب سه نمره ی بد و به شخص غالب که برنده شناخته شده نمره ی «صفر» داده می شود.

2- اگر در مدت 15 دقیقه مسابقه ی طرفین هیچکدام شانه های همدیگر را به زمین نرسانیدند به نفر قوی تر یک نمره ی بد داده می شود و به شخص ضعیف سه نمره ی بد داده می شود.

3- شخصی که در نتیجه ی دو مسابقه ی کشتی یا بیشتر 5 نمره ی بد بگیرد از مسابقه های دسته ای که شرکت نموده خارج می گردد و به همین نحو مغلوبین از دسته ی مخصوص خود خارج می شوند تا نفر قهرمان و نفرات دوم و سوم هر دسته معلوم گردد و قهرمان هر دسته شخصی خواهد بود که در خاتمه ی مسابقه های دسته ی خود کمتر از سایرین نمرات بد داشته باشد و به همین نحو نیز نمرات دوم و سوم هر دسته تعیین می گردد و اگر امتیازات نفرات دوم و یا سوم یک دسته مساوی باشند شخصی که وزن بدنش کمتر باشد مقدم خواهد بود.


خطاها
1- گرفتن از زلف، گوشت بدن، گوشها، جاهای خطرناک مانند بیضه و غیره یا تاکردن و خم کردن انگشت های دست و پا و تو در تو کردن انگشت در انگشت های حریف و یا با دست و پا ضربه زدن به حریف، لگد انداختن، قلقلک دادن، بدن حریف را پی در پی تکان دادن، پیچ دادن دست و پای حریف، با کله زدن خطا محسوب می شود و از اقدام به هر عملی که باعث به خطر افتادن حیات حریف باشد یا باعث عذاب و درد و الم گردد، شکنجه محسوب می شود و فوری جلوگیری خواهد شد «پشت پا زدن در صورتی که به منظور ضربه زدن نباشد مجاز است».

2- موقعی که یکی از کشتی گیرها حریف را سر پا به زمین می زند قبل از فرود آوردن بدن حریف، باید زانوی خود را به زمین گذارد و الا خطا محسوب می شود.

3- اگر حریف پل ساخته باشد نباید طرف مقابل سر او را گرفته از زمین بلند نماید و یا به وسیله ی آرنج یا زانو به شکم حریف ضربه یا فشار وارد آورد و الا خطا محسوب می شود.

4-بازوی حریف را نباید بیش از یک زاویه ی قائمه پیچ داد و الا خطا محسوب می شود.

5- اگر از هر یک از کشتی گیرها دو مرتبه خطای سهوی سربزند به وسیله ی داور اخطار می شود و جرایم لازم جهت خطا کننده محسوب می گردد و در موقع خطای سوم شخص خطا کننده در آن مسابقه بخصوص باخته محسوب می شود.

6- اگر از هر یک از کشتی گیرها یک مرتبه خطای عمدی سر بزند با تشخیص داورها در همان مسابقه باخته محسوب می شود.

7- اگر هر یک از مسابقه دهندگان برای انجام اولین مسابقه ده دقیقه دیرتر از موقع مقرر حاضر شود از تمام مسابقه های کشتی آن دسته در آن سال محروم می شود و اگر هر یک از شرکت کنندگان برای انجام مسابقه های دوم و سوم الی آخر ده دقیقه دیرتر از موقع مقرر حاضر شوند در آن مسابقه بخصوص باخته محسوب می شوند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

کشتی Empty
پستعنوان: رد: کشتی   کشتی Empty5/12/2008, 12:56


دوم:مقررات کشتی فرنگی «گرگ و رومن»
مقررات کشتی فرنگی کاملاً طبق دستورات مشروحه کشتی آزاد می باشد، مگر در موارد زیر:
الف- مدت مسابقه ی کشتی فرنگی 20 دقیقه است و مرحله ی اول آن به جای 6 دقیقه که در کشتی آزاد تعیین گردیده مدت 10 دقیقه است و در مرحله ی آخر که در کشتی آزاد سه دقیقه تعیین شده 4 دقیقه خواهد بود.

ب- در مورد خطاها - کلیه ی خطاهای کشتی فرنگی مانند خطاهای کشتی آزاد می باشد، جز اینکه به کار بردن پا و گرفتن کمر به پایین در کشتی فرنگی ممنوع است.

تبصره:عموم کشتی گیران باید قبل از انجام مسابقه ناخن های دست و پا را گرفته و از استعمال انگشتر، کمربند و مچ بند قلاب دار خودداری نمایند.

مسابقه های کشتی قهرمانی کشور

شرکت کنندگان در کشتی آزاد
دسته پروزن:حسین قانع و ایرج ضرابی(تهران)، جعفر حاجی زاده و عباس شاه ولی(یزد)، غلام طحان غلامی(قزوین)
دسته خروس وزن:علی اصغر سعادتی، هوشنگ اعتضادی و ابوالقاسم هنرپور(تهران)، محمد حاتمی(یزد)، محمد نخاولی(مشهد) و حسن رادمند(اصفهان)
دسته سبک وزن:جعفر حب ورز، حبیب الله بلور و حسن فیروزی(تهران)، عباس طاهری، رمضان ایران منش و علی اکبر شیرزاد(کرمان)، احمد لاهورپور و اسماعیل کریمی(سنندج)، سخی پروزه و محمد تقی قناویزی(مشهد) و محمد سلمانچی(یزد)
دسته نیم وزن:حسین حاجی حیدری(اصفهان)، محمد عبدالحسین زاده(مشهد)، حیدر شعیبی خیابانی و کاظم پیمانی(تبریز)، علی حریری(کرمان)، محمدرضا حکمی(رشت)، محمد علی هزاوه(اراک)، ابوالقاسم نوحه خوان(بروجرد) و ابوالحسن انصاری(شاهرود)
دسته میان وزن:مصطفی طوسی(تهران)، غلامرضا گلکار(مشهد)، یوسف علی سلمانی(زنجان)، ولی پهلوان پور و علی اکبر نارگونی(یزد)، فتح الله صنعت پور و سید رضا دیانی(اصفهان)
دسته نیم سنگین:حسن فرنودی مقدم(تبریز)، حسن پهلوان زاده(یزد)، نور علی سلمانی(زنجان) و عباس پیش بین(قزوین)
دسته سنگین وزن:داوطلب نداشت.

برندگان مدال در اولین دوره رقابت های کشتی آزاد قهرمانی کشور
دسته پروزن
1- حسین قانع(تهران) 2- ایرج ضرابی(تهران) 3- غلام طحان غلامی(قزوین)

دسته خروس وزن
1- علی اصغر سعادتی(تهران) 2- هوشنگ اعتضادی(تهران) 3- محمد حاتمی(یزد)

دسته سبک وزن
1- حبیب الله بلور(تهران) 2- جعفر حب ورز(تهران) 3- حسن فیروزی(تهران)

دسته نیم وزن
1- محمد عبدالحسین زاده(مشهد) 2- علی حریری(کرمان) 3- محمدرضا حکمی(رشت)

دسته میان وزن
1- مصطفی طوسی(تهران) 2- غلامرضا گلکار(مشهد) 3- فتح الله صنعت پور(اصفهان)

دسته نیم سنگین
1- حسن فرنودی(تبریز) 2- عباس پیش بین(قزوین) 3- حسن پهلوان زاده(یزد)

برنده پرچم افتخار و جام فیروزی کشتی آزاد:تهران (رتبه اول)
شرکت کنندگان در کشتی فرنگی
دسته پروزن:ایرج ضرابی و اکبر بنی اعمام(تهران)
دسته خروس وزن:محمد افشار، شمس الدین نهاوندی و تقی رفیع زاده(تهران)
دسته سبک وزن:جعفر حب ورز، حبیب الله بلورو حسن فیروزی(تهران)، محمد تقی قناویزی(مشهد)
دسته نیم وزن:احمد قاسمی، هرمز پارینه و اسماعیل داراب پور(تهران)، محمد عبدالحسین زاده(مشهد)
دسته میان وزن:مصطفی طوسی و احمد درخشان(تهران)
دسته نیم سنگین:محمدرضا طباطبایی(تهران) و دسته سنگین وزن:حسن هاشمی(تهران)

برندگان مدال در اولین دوره مسابقه های کشتی فرنگی قهرمانی کشور
دسته پروزن
1- ایرج ضرابی(تهران)

دسته خروس وزن
1- شمس الدین نهاوندی(تهران) 2- تقی رفیع زاده(تهران) 3- محمد افشار(تهران)

دسته سبک وزن
1- حبیب الله بلور(تهران) 2- جعفر حب ورز(تهران) 3- حسن فیروزی(تهران)

دسته نیم وزن
1- احمد قاسمی(تهران) 2- اسماعیل داراب پور(تهران) 3- هرمز پارینه(تهران)

دسته سبک وزن
1- مصطفی طوسی(تهران)
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
 
کشتی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» تاریخچه کشتی
» اشعاری ازگل کشتی میرنجات
» کشتی پهلوانی ورزشی دیرینه در ایران

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن فرزندان ایران بزرگ :: تالار ورزش :: بخش سایر رشته های ورزشی-
پرش به: