انجمن فرزندان ایران بزرگ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةدروازهمكتبة الصورجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 دورد امام حسین (ع)

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

دورد امام حسین (ع) Empty
پستعنوان: دورد امام حسین (ع)   دورد امام حسین (ع) Empty9/1/2009, 01:57

دورد امام حسین (ع) 2ijohg9
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

دورد امام حسین (ع) Empty
پستعنوان: رد: دورد امام حسین (ع)   دورد امام حسین (ع) Empty9/1/2009, 01:59

دورد امام حسین (ع) 800px-Kerbela_Hussein_Moschee
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

دورد امام حسین (ع) Empty
پستعنوان: رد: دورد امام حسین (ع)   دورد امام حسین (ع) Empty9/1/2009, 02:26

دورد امام حسین (ع) Zohrashora

الَلهُمَ كُن لِوَليِكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُكَ عَليهِ وَ عَلي آبائِهِ في هذِه الساَعةِِ وَ في كُل ساعةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَليلاً وَ عَينًا حَتي تُسكِنَهُ اَرضَكَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فيها طَويلاً
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 1496
تاريخ التسجيل : 2008-11-18

دورد امام حسین (ع) Empty
پستعنوان: رد: دورد امام حسین (ع)   دورد امام حسین (ع) Empty9/1/2009, 02:32

عاشورا و معيارهاي قداست
تاريخ بشريت، نهضتهاي فراواني را، چه قبل از نهضت سالار شهيدان و چه بعد از نهضت آن بزرگوار، به خود ديده است. در ميان همه اين نهضتها، دو نهضت درخشندگي خاصي دارند؛ اگر چه نهضت سومي نيز به همين درخشندگي و عظمت، در آينده تاريخ تحقق پيدا خواهد كرد.
نهضت اول، بعثت خاتم الانبيا(ص) است؛ نهضتي كه حق عظيمي بر بشريت داشته و دارد. بشريت قبل از اين نهضت عظيم الهي، به تعبير قرآن: «في ضلال مبين» بود؛ يعني گمراهي آشكار و فرو رفتن در ارزشها و رفتار جاهلي. جاهليت را هم نبايد تنها در يك مقطع تاريخي دانست. جاهليت يك جريان است؛ جرياني بريده از خدا و بريده از معنويت. در چنين دوراني بود كه بعثت به انسانيت معنا داد و به آن جان بخشيد. بي دليل نيست كه ذات مقدس ربوبي از اين نعمت به عنوان نعمتي بزرگ ياد كرده است: «لقد من ا... علي المؤمنين اذ بعث فيهم رسولاً من انفسهم».
پس از اين نهضت عظيم، نهضت دوم شكل مي گيرد؛ نهضت فرزند آن پيامبر يعني ابي عبدا... الحسين(ع) كه با نهضتش، از بعثت خاتم الانبيا(ص) پاسداري كرد. چنانكه گفته اند: «الاسلام محمدية الحدوث و الحسين البقاء» آري، حدوث اسلام و پيدايش اين مكتب بزرگ، اگر چه توسط نبي مكرم(ص) صورت پذيرفت، اما بقا و استمرار آن مديون سالار شهيدان ابي عبدا... الحسين(ع) است. از قول پيامبر بزرگوار خدا(ص) بسيار شنيده ايم كه «حسين مني و انا من حسين»؛ «من از حسين و حسين از من است» يعني نهضت من در سايه نهضت او ادامه خواهد يافت. سخن اين است كه نهضت حسيني، در تداوم نهضت نبوي(ص) بود. امامان معصوم(ع) هم از اين نهضت در سخت ترين شرايط پاسداري كردند تا به ياري خداوند، اين دو نهضت با حلقه مياني خود يعني غدير، به عاقبت خير خود يعني حكومت و نهضت جهاني موعود(عج)، متصل گردد.
آنچه در اين عرصه گفتني است اينكه، قيام و نهضت سيدالشهدا(ع)، چرا و چگونه پاسدار بعثت نبوي(ص) بوده است. درك اين موضوع جز با شناخت معيارها و قداست اين نهضت الهي ميسر نيست؛ نهضتي كه قداست و عظمت از همه اركان و ابعادش موج مي زند. بايد توجه داشت، قداست قيامها با چند معيار قابل شناخت است. معيار اول، تأمل در انگيزه هاست. در قيامهاي غيرالهي، جز حاكميت خود، گروه يا هوس، انگيزه اي به چشم نمي خورد؛ اما در قيامهاي الهي، تنها چيزي كه يافت نمي شود، هوس است و فقط خدا حاكم است و بس. سيدالشهدا(ع) هنگام خداحافظي با تربت پاك پيامبر(ص)، مناجاتي دارد كه بخشي از آن چنين است: «خدايا من امر به معروف و نهي از منكر را دوست دارم.» بخش ديگر اين مناجات اين است كه: «خدايا به حق اين قبر و به حق بزرگي كه در اين مكان مقدس آرميده، مرا موفق بدار به آنچه رضاي رسول تو در آن است.» اين آغاز حركت امام است. در همين آغاز حركت است كه محمد بن حنفيه - برادر حضرت - خدمت ايشان مي رسد و مصرانه درخواست مي كند كه «برادر !هر جا مي خواهي برو ولي به كوفه نرو. كوفيان امتحان بدي داده اند و نسبت به پدر و برادرمان وفا نكرده اند.» فرداي آن روز، در پاسخ از حضرت مي شنود: بعد از آنكه با تو خداحافظي كردم؛ رسول ا... نزدم آمد و فرمود: «يا حسين، اخرج الي العراق ان ا... شاء ان يراك قتيلا»؛ «حسين جان به سوي عراق برو كه خداوند مي خواهد تو كشته راهش باشي.» محمد ديد كه خاندان و همسر و بانوان حرم هم آماده اند. از حضرت پرسيد: اينها را چرا با خود مي بري؟ و پاسخ شنيد: «خدا دوست دارد اينان اسيران راهش باشند.» آري اين انگيزه مقدسي بود كه در وجود حضرت موج مي زد؛ انگيزه اي كه تا روز عاشورا روز به روز افزايش مي يافت و قوي تر مي شد؛ انگيزه اي كه حتي در كاروان اسيران كه الحق بايد آنان را كاروان آزادي بخش كربلا ناميد، هم موج مي زد.
دومين معيار قداست يك قيام، رهبري آن قيام است. در اين باب هم تاريخ بشريت رهبري چون امام معصوم نمي شناسد؛ امام معصومي كه حجت حق است و پيامبر(ص) او را به عنوان امام معرفي كرده است. اساساً ستون فقرات قداست قيام عاشورا، جلوداري سيدالشهدا به عنوان يك امام معصوم است؛ امام معصومي كه از ابتدا تا روز شهادتش، خطا و اشتباه و نسيان، در او راه نداشت. پس اين هم يك معيار و يك محك براي شناخت قداست قيام كربلاست. اما در قيامهاي غيرالهي، از اين ملاكها و مقوله ها خبري نيست. در قيامهاي غيرالهي، هر كس زورگوتر، جلادتر، شقي تر و خودكامه تر است، در رأس آن قيام قرار مي گيرد.
ملاك سوم قداست يك قيام را با شعارهاي آن مي سنجند. شعار در حقيقت، روح هدف را تبيين مي كند. شعارهاي عاشورايي، شعارهاي زندگي است. اين شعارها را فقط در روز عاشورا نبايد ديد. در نامه هاي سيدالشهدا و در سخنان حضرت نيز مي توان جستجو كرد؛ شعارهايي چون احياي اسلام، از بين بردن بدعتها، عزت مداري، ذلت ناپذيري، مرگ در عزت و... .
اين شعارها كه همگي آميخته با شعورند، در بين رجزهاي عاشوراييان هم مؤيد است. در همه اين شعارها، يك شعار غيرمقدس نمي توان يافت. هر چه هست، شعار دين خداست.
چهارمين ملاك قداست يك قيام را با هدفهاي آن مي سنجند. در قيامهاي غيرالهي فقط سلطه گري هدف است. گاه سلطه گري شخصي و گاه سلطه حزبي و باندي. اما در قيام كربلا، هدف در اوج قداست است. حضرت تلاش دارد با انجام امر به معروف و نهي از منكر، به آرمان الهي خود يعني زمينه سازي براي تشكيل حكومت ديني، جامه عمل بپوشد. اگر چه سيدالشهدا به شهادت خود واقف بود و به خوبي مي دانست كه اين آرمان در زمان حياتش قابل تحقق نيست اما مبارزه با حكومت يزيدي، به عنوان مادر همه منكرات، در رأس هدفهاي حضرت قرار داشت؛ هدفي كه به ساير هدفهايش قداست مي بخشيد.
پنجمين ملاك قداست يك قيام را بايد در ياران و همراهان آن قيام جستجو كرد. ياران ماندگار اين قيام، بهترين و خوبترينها بودند؛ ياراني كه تاريخ تا زمان سيدالشهدا(ع) اين مجموعه را بدين شكل در خود نديده بود. اين گونه نيست كه در ركاب اميرمؤمنان علي(ع)، فداكاران عاشورايي حضور نداشتند. در آنجا هم عمار ياسرها و حجر بن عدي ها و ديگر بزرگان بودند، اما تعدادشان محدود بود و تركيب 72 نفر در چنين قالب و مجموعه اي، كاملاً بديع و منحصر به فرد است. در ركاب نبي اكرم(ص) هم گلهاي معطري چون ابوذر و مقداد و سلمان بودند، اما اگر كل مجموعه و ياران ملاك باشد، تركيب عاشوراييان را بايد تركيبي بديع به شمار آورد. ياراني كه سيدالشهدا(ع)، مدال وفادارترين را به آنها بخشيد و در شب عاشورا در وصف آنها به زينب كبري(س) فرمود: «اينها شيران بيشه شجاعتند.»
آري، نهضت عاشورا، دريايي با كرانه هاي ناپيداست. در هر بعدي كه انسان مي نگرد، خود را در برابر دريايي وسيع مي يابد كه هر كدام را بحثي مفصل لازم است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://kbirb.4umer.com
???????
مهمان




دورد امام حسین (ع) Empty
پستعنوان: رد: دورد امام حسین (ع)   دورد امام حسین (ع) Empty21/2/2009, 03:14

د رود
مرگ بر دشمن
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
دورد امام حسین (ع)
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» کشتار گرگان توسط سپاه امام حسن و امام حسین
» کسانی که به دیدن امام حسین میرند
» سنگ تا الماس-تکنوازی بربط، حسین بهروزی نیا:
» امام خمینی کیست ؟
» نگار خانه امام خمینی

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن فرزندان ایران بزرگ :: خبرها-
پرش به: